Organisatiebreed goed gekleed!
Kayser

Historie

Je wordt geen specialist in één dag. Bij Kayser is inmiddels al de vierde generatie actief in bedrijfskleding! Vanuit onze mooie showroom bedienen wij al onze klanten.

1984

Textielbloed uit Twente

De naam Kayser is in 1884 bekend geworden door Jan Kayser. Jan Kayser was een bekende kleermaker gevestigd in Lonneker.

In 1928 start (Zoon) Gerard de confectie van overalls aan de Dorpsstraat en zijn broer (Zoon) Herman de confectie van witte vakkleding (het latere Lonneker Vakkleding).

In 1968 gaan de commerciële activiteiten van Gerard over naar Frans Kayser en vormt hij met zijn vrouw een handelsonderneming in bedrijfskleding. Vanaf dat moment levert Kayser Bedrijfskleding naar de behoefte van de klant.

kayser-historie-01
kayser-historie-02
Later

Nieuw tijdperk

In 1998 neemt dochter Isabelle Kayser samen met haar man Peter ten Asbroek de zaak over en heeft Peter ondertussen de dagelijkse leiding.

De naam Kayser bestaat dus al geruime tijd, en in 2002 komt er naast bedrijfskleding ook Bedrijfskostuums. In 2018 verhuizen zij naar de Cromhoffsbleekweg 5 te Enschede, waar ze tot op heden zitten.

Op dit moment heeft Kayser een vast team van ervaren medewerkers met ondersteuning van flexibele medewerkers in de projecten en hoogseizoenen. Samen verzorgen zij bij Kayser jaarlijks voor ca. 7500 mensen de kleding in diverse branches.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

U kunt ons altijd even bellen. Of maak een afspraak in onze showroom. De koffie staat klaar!