Bedrijfskleding op maat!

Tijdens de eerste kennismaking wordt de organisatie, haar visie en de kleding behoefte geïnventariseerd. Daarbij wordt de doelstelling van kleding per functie en uitstraling per afdeling opgenomen. Daarnaast wordt rekening gehouden met reiniging, afschrijving en vervanging, logo afmeting en de belastingdienst, etc.

Deze informatie wordt vertaald naar kledingpakketten en vervolgens gepresenteerd.

Na opdracht volgt het doorpassen bij voorkeur op locatie. Onze medewerkers assisteren en geven advies over maat, draagwijze, aandachtpunten en nemen de maat en vermakingen op. Medewerkers met een maatje meer of extra lange mensen maken wij passend in de huisstijl!

Waar nodig volgt na levering een service bezoek waarbij een ieder met vragen of opmerkingen kan komen. Dit geeft rust bij de dragers en maakt het project tot een succes.

Uiteraard wilt u ten aller tijde kleding kunnen bijbestellen. Vandaar dat wij met u een pakket samenstellen van doorlopende collecties zodat naleveringen gegarandeerd zijn.

Na uitlevering volgt de evaluatie en bijsturing van het project. Tevens krijgt u eens per jaar management info op afdeling-, drager- of artikelniveau. 

Bijbestellen van kleding
Het bijbestellen van bedrijfskleding maken wij helder. Onderstaand een aantal methodes waar we u graag in adviseren.

  • Budget gebonden
  • Bestelopname
  • Aantal vastgesteld
  • Seizoen bestelling
  • Ad hoc

Graag overleggen wij welke methode het best bij uw organisatie past.