Een onvergetelijke eerste indruk ...
Kayser

Werkwijze

Fijn om te weten wat je te wachten staat, dit is het plan van aanpak.

Wilt u een ruim assortiment van de betere merken?

In onze grote showroom vindt u een modern overzicht van de huidige collecties. Door middel van kleurstalen en modellen laten we u alle mogelijkheden zien.

Wilt u een vakman die zorgt voor perfect passende kleding?

Kayser beschikt over meer dan 130 jaar vakmanschap. Wij komen bij u op locatie of nodigen u uit in onze passtudio en nemen de maten op van iedere medewerker. De wensen van uw medewerkers worden hierin niet vergeten.

Zoekt u iemand die u ontzorgt?

We bieden een totaalservice waarin we alle belangen meenemen: wensen, vereisten, kosten, pasvorm, logistiek en andere relevante zaken. Zo zorgen wij voor perfect passende kleding, letterlijk en figuurlijk. Ook bieden we een uitstekende nazorg. 

Wanneer u interesse heeft in Kayser Bedrijfskleding, dan maken we eerst een afspraak voor een kop koffie op onze of uw locatie.

We inventariseren onder andere:

  • de kenmerken en visie van uw organisatie
  • de kledingbehoefte (aantal medewerkers, functies, gewenste uitstraling, etc.)
  • eventuele technische vereisten
  • doelstellingen qua reiniging, afschrijving en vervanging
  • de vereisten rondom uw logo

Uw wensen worden vertaald in een kledingpakket en aan u gepresenteerd. Na afstemming ontvangt u een offerte.

Na uw akkoord volgt het passen van de kleding. Dit gebeurt bij u op locatie, of wanneer dit niet kan in onze passtudio in Enschede. Onze vestiging is goed bereikbaar met de auto, OV of lokaal op de fiets en is gelegen in een omgeving die ook tijdens de donkere wintermaanden veilig is.

Tijdens het passen assisteren onze medewerkers en geven advies over maten, draagwijze en aandachtpunten. Ze nemen de maat en eventuele vermakingen op. Kleding voor medewerkers met een maatje meer of voor lange mensen maken wij passend in uw huisstijl. Medewerkers die niet bij het passen aanwezig kunnen zijn, kunnen naderhand een individuele afspraak maken in onze passtudio.

Na de levering volgt waar nodig een servicebezoek. Uw medewerkers kunnen hier terecht met hun vragen of opmerkingen. Dit geeft rust bij degenen die uw bedrijfskleding gaan dragen en draagt bij aan een geslaagd project.

Uiteraard kunt u altijd kleding bijbestellen via ons Kayser bestel systeem. Hierin worden alle maten en vermakingen opgeslagen wat het bestellen weer een stukje makkelijker maakt. 

De kleding pakketten worden geleverd uit doorlopende collecties hierdoor kunnen wij nalevering garanderen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

U kunt ons altijd even bellen. Of maak een afspraak in onze showroom. De koffie staat klaar!